Sanslöst roligt!

Igår hade jag så fruktansvärt roligt! Syrran gjorde mig fin i håret med en massa fina lockar.. =) var så nöjd! tackar.. =).. jag satte på mig min nya favoritklänning och mina guldballerina och åkte iväg till Hestra. Var så himla kul och full blev jag också! shit! ibland undrar jag om jag inte har minnesluckor.. kommer nämligen inte ihåg så jättemkt från sigges.. det jag kommer ihåg dock var trevligt.. =) klänningen och håret verkade göra underverk också.. hehe.. Kvällen började väldigt bra annars.. käkade god mat, snackade en massa skit och lyssnade på bra musik.. vid halv elva kom grimsås-bussen o hämtade oss och denna var fylld med killar/män.. =) vilken dröm.. haha.. när vi anlände till sigges så bara försvann alla.. men lyckades hitta sara, frida och susanna efter ett tag.. Efter mkt om o men hittade jag sedan carro och vi röjde gärnet.. =) Träffade Ida o Emelie också.. var skoj o se dom, har nog inte sett dom på ett halvår el nåt..  Ja, gårdagen var fylld av återseenden och nya möten.. man får väl se vad som händer.. men antagligen inte så mkt.. Efter sigges blev det efterfest i grimsås.. var lagom trött o ville bara hem, men skulle ju sova hos carro, så var ju tvungen o stanna kvar.. Kom hem till carro vid halv fem.. vaknade vid halv tolv idag med sprängades huvudvärk.. satt o degade framför tv:n i några timmar o sedan körde jag hem..

Ikväll händer inte mkt.. blir en film o sen sängen.. ska börja jobba imon vid sju.. jippi!

Ha d gott!

Grillfest ikväll!

Yeah! grillfest ikväll! ska bli så skoj! o kommer förmodligen bli full hur lätt som helst efter en sån arbetsvecka som jag har haft.. =) Blev en massa strul idag med, men vi lyckades till slut fixa det.. =) puh!

Nu är d dags för lite pilates innan jag ska 1. färga håret, 2. duscha,. 3 sminka mig och 4. fixa håret.. =)

Ha d gott!

Händelserik dag på jobbet!

Vaknade 05.38 i morse av att syrran hade snozzat, gått upp o glömt stänga av alarmet på mobilen.. får man vara klantigare! somnade som tur väl om och vaknade som vanligt 06.45. Idag har det varit en ganska galen dag på jobbet.. Vi hade en beställning till ett bröllop, 84 pers.. shit säger jag bara! Anna och Johanna har varit så duktiga! Jag skulle verkligen ha tagit kort på de fina faten de gjorde! kan ju göra d imon. =) Förutom att det var en del missförstånd.. Det hade blivit fel med smörgåstårtsbeställningarna också.. men det fixade sig.. men imorgon får jag ställa mig o göra 5 st direkt på morgonen så att beställningen är klar innan vi öppnar.. jaja.. d ordnar sig.. man är bara så trött på allt strul.. egentligen lider inte jag så mkt av det eftersom jag inte är framme vid disken o jobbar det här året.. men ändå.. man jobbar så tätt inpå dom att man dras med i den dåliga stämningen..

Imorgon är det grillfest hos Carro i Hestra.. Ska sova över där med.. blir smidigast så med tanke på att jag inte har någon att åka med och har 6 mil hem.. =) så jag får köra själv o sen köra hem dagen efter..

Nähä, dags för en film innan man kryper till kojs!

Ha d gott!