Hemma igen

Nu är jag åter igen hemma i Gislaved efter två trevliga dagar borta. Besöket hos mormor igår var jättetrevligt. Vi pratade gamla minnen, hon bjöd på fika och kvällsmat och sedan begav jag mig till Landeryd för körövning. Det gick faktiskt helt ok igår. Särskilt med tanke på att jag inte hade sjungt ngn av låtarna innan, nästan i a f.

I morse hämtade jag Carro och Cilla (hennes lillasyster) för att sedan bege oss till Ullared och Gekås. Där var det inte så jättemkt folk och jag hittade en massa grejer. Faktiskt inte så många onödiga grejer utan bara sånt jag behövde. Dyrt blev kalaset men det var det värt. På Sko Boo hittade jag också två par nya ballerinaskor. Så nu kan jag slänga ett gammalt par som varit halvsöndriga en lång tid. Härligt! Det är så skönt att det fortfarande funkar med ballerina, det går jag i hela sommarhalvåret (och nästan hela vintern också).

Repet ikväll gick sådär till en början men efter sista pausen gick det riktigt bra och avslutningen blev kanon. Nästa vecka är det rep igen och det ska bli jätteskoj. Vi har så himla roligt ihop när vi träffas! Tur är väl det för annars skulle vi ju inte hålla på.

Imorgon är det volleyboll, lite fixande i lägenheten och sedan utgång som gäller.

Sov så gott! Dröm vackra drömmar!

marie2