3 månader och dop

 
I lördags hade vi dop för Agnes och det var även hennes 3-månaders dag. 3 månader med henne i våra liv. De bästa, mest känslomässiga och jobbiga i mitt liv. Ja, man hinner gå igenom rätt många känslor som nybliven förälder.
 
Hon skötte sig ypperligt och skrek inte en enda gång. Så någon kyrkosångare blir det nog inte av henne om vi ska gå på det. Hon somnade i min famn precis innan vi började. Svärmor bar henne och hon fortsatte sova. När Eva, prästen tog henne vaknade hon och tittade väldigt misstänktsamt. "Ska jag skrika eller inte?". Hon valde det senare. Min lilla skrutt!
 
Efter dopet hade vi lunch och tårta hemma hos oss. Vi valde att ha ett litet dop med bara de allra närmsta, men även om det bara var det så var vi över 20 pers. En riktigt härlig dag och vi somnade alla tidigt den kvällen.
 
Idag har jag haft projekt "ta kort på Agnes i dopklänningen". Ja, det var minst sagt ett projekt om man säger så. Hon skrattade, busade, gallskrek och grät. Vem har sagt att det är lätt att vara modell? :)