Ny dag, nya tag

Då var man åter i datorsalen på skolan. inte direkt upphetsande.. usch.. idag har jag ingen motivation för fem öre.. riktigt jobbigt! idag måste jag ge järnet! Jag o Lovisa ska skriva bakgrund och problemdiskussion idag. det bara måste göras!! Lina ska leta teorier i de böckerna hon lånat. Sedan ska vi maila iväg det vi gjort hittills till två killar i klassen. de ska lära igenom det till morgondagens seminarie..

Imorgon kommer som sagt mamma, pappa och elin på besök.. fattar inte hur jag ska hinna med o fixa allt innan de kommer. jag måste städa, gå till systemet, handla frukost till Elin.

I em ska jag träffa John och ta en snabbfika. Kommer inte att hinna med mer. sedan 18.15 är det Ki Box på Friskis med Lovisa..

Ha en bra dag!

YYEESS!!!

Det blev VG på förra kursen! YES! vad underbart! Still going strong.. hehe

Oh my God!

What the h*ll is she doing!? Det verkar som att Britney har gått tillbaka till sitt vanliga trashiga jag.. usch.. vad hände med den urchica tjejen med snygg kort 60-tals klänning och page. Det har ersatts med vulgärt uringade och korta klänningar och extremt fula extensions.. Här visar hon verkligen mer än hon döljer och vad är det där med att ha kort klänning, men inga underkläder. kan någon förklara det för mig!? Visst, det kan väl vara smidigt om man har planerat o ta en snabbis med pojkvännen, men inte direkt när man ska ut o käka middag med än vän.. Hon och Paris är trashparet nr 1 just nu.. det är hemskt o konstatera, men sant!