Sluttampen

Nu är sluttampen nära. Jag börjar känna att jag har kolla på det och jag har hälften kvar at repetera. Just nu känner jag bara att det är så många olika teorier och perspektiv att det är svårt att skilja på dem. I vanliga fall brukar jag inte plugga någonting dagen innan tentan just för att få släppa allt och få lite distans till det men den tiden finns inte denna gång. Jag har i ju för sig inte tentan fören kl 10:30 imorgon så jag antar att jag hinner smälta det på vägen till Växjö.

Just nu käkar jag lunch och solen skiner utanför fönstret. Jag vill ut! Ut och röra på mig det går inte, inte än i alla fall. Mr K är på väg hem från Jönköping. Han har köpt en bokhylla till till tredje rummet och en urfin hylla till köket på IKEA. Det ska bli så himla kul att se reslutatet när den kommer upp!

Hoppas ni har en härlig söndag!

Lördagslyxikväll är det lördagslyx. Jag har inte hunnit med riktigt så mkt som jag önskat men om jag ska vara ärlig som ger det inget mer att sätta sig nu, det går inte in något mer i mitt huvud.

Jag har lyxat till det med ryggbiff, stekt färsk sparris, rotsakspanna och bearnaisesås. Till det blev det gott glas rött vin (det blev över lite från igår kväll). Eftersom Mr K inte är hemma passar jag även på att använda mina prinsesservetter!

Hoppas ni har en bra kväl! Nu blir det dansbandskampen!

Lördag i studiernas tecken

Idag är det plugg, plugg och åter plugg som gäller. Jag har massor att göra och har som tur är redan kommit en bra bit på vägen. Idag är det även tvättdag. Jag är inne på tredje maskinen redan och nu återstår bara en. Skönt! Vår tvättkorg eller snarare tvättberg var nästan större än Mount Everest! =)

Nu är det liten pluggpaus för lunch och sedan är det bara att köra igen.

Filmen igår var förresten riktigt bra! Den rekommenderas! Det är ingen film som man ser flera gånger om men den var ändå absolut sevärd!

Hoppas ni har en skön lördag!