Victoria´s SecretJust nu sitter jag i soffan och tittar på årets Victoria´s Secrets modevisning. Varje år imponeras jag av kostymerna, längden på modellernas ben och deras perfekta hårsvall. Mr K är irriterad över att jag ockuperat både datorn och TV:n men han får vänta! ;-)

Hoppas ni har en härlig kväll!

Vid skrivbordet

Idag är jag tillbaka vid skrivbordet. Ämnet på agendan idag är mobbing. Jag har två rapporter att läsa igenom och sedan är det dags att börja skriva om det. Den här hemtentan tar nästan aldrig slut. Det är sååå mycket litteratur att läsa. De måste tro att vi är maskiner som bara plöjer igenom texterna men så är inte riktigt fallet med mig. Jag är inte en snabb läsare och har aldrig varit. Menmen, det blir säkert väl i slutändan. Jag fick höra från mina kurskamrater vid förra träffen att de planerat att inte plugga över jul- och nyår så jag hoppas att jag ligger före dem i a f!

Mr K har åkt iväg till sitt jobb en stund för att checka av inför nästa vecka då hans chef är borta vilket innebär att jag är själv i några timmar. Skönt! Jag gillar att ha honom hemma men just när jag pluggar är det skönt att få vara själv.

Dags att fortsätta läsa!

Ha det gott!

Roadtrip

Idag har vi hunnit med en massa saker. Det började med uppstigning kl 08:00 för att gå ner och ladda första maskinen tvätt. Efter det var det hopp in i duschen, på med kläder, på med smink, borsta håret och sist få i sig lite frukost. Först bar det iväg till Renault för att beställa en sak till min nummerplåtsbelysning bak men de hade inte den delen utan då var man tvunge och köpa hela insatsen. Nej, tack till det. Men vi fick tips om en nödlösning så vi får jobba vidare på det. Sedan bar det iväg till Expert för att lämna in min TV som börjar ge upp det. Jättesmidigt gick det där och killen i affären var hur trevlig som helst! Sånt gillar vi! Sist bar det av till kemtvätten för att lämna in vår ryamatta. När vi lämnade Borås var klockan 10:30 och nästa destination var Alingsås.

Alingsås är verkligen en shoppingstad att rekommendera! De har det mesta (förutom H&M) och det är litet och mysigt. Jag gick in en butik med märkena Ester Eleonora, Odd Molly, Hunkydory och Chillnorway. Behöver jag säga något annat? Jag var i himmelriket. Tyvärr tillät inte min plånbok detta så jag gick därifrån utan någon kasse. Istället fyndade jag en massa reaplagg. Två klänningar (79 respektive 100 kr) och två ringar (29 och 44 kr) och ett par rosa strumpbyxor till nyårsafton. Vi ska ha en färgklick på oss så jag kör på det.

Vid tre kom vi tillbaka till Borås och då var det på tvättandet igen. Tvättkorgen blev tom efter fem tvättar och i skrivande stund är det bara lite kvar som hänger nere i torkrummet. Förutom detta har vi också hunnit med att gå en långpromenad. Med andra ord kan jag nu inta ryggläge med gott samvete! Imorgon är det dax för plugg igen och det är inte direkt så att jag längtar efter det men det är ju ett nödvändigt ont!

Hoppas ni haft en bra dag!