Första advent

Tillbaka till verkligheten! Ja, så kan man nog säga! Helgen var helt fantastisk! Gud vad skönt det är att komma bort en helg och bara få gotta sig. Så gott som alla julklappar är inhandlade och nu ska jag bara ägna mig åt att njuta av väntan på att julafton ska komma. Härligt!

På jobbet idag har det varit helt galet! Det har varit sjukt mkt att göra då en kollega varit sjuk. Jag är förse back up för honom och måndagen har han mest att göra. Visst, det är kul när det är mkt men riktigt så här mkt har jag gärna inte varje dag. Det blev ganska mkt. Jag har dock hunnit med allt jag skulle och lite till vilket känns underbart! Nu ska jag hem och bara njuta av att få slappa! Men först blir det en power walk!

Hoppas ni haft en härlig helg och måndag!

Snart så!

Nu har jag bara en halv arbetsdag kvar sedan tar jag helg! Underbart! Inatt har jag sovit som en stock och vaknade först när alarmet gick. De senaste dagarna har jag vaknat innan och sedan legat och väntat på att det ska ringa men man känner sig så mkt mer utvilad om man sover hela natten igenom!

Idag är det fullt upp på jobbet. Riktigt kul! Jag mår verkligen inte bra när jag inte har tillräckligt att göra så idag känner jag mig som en riktig arbetsmyra! =) Härligt!

Snart är det lunch, måste bara bli klar med lite grejer här först!

Take Care!

Julefint

Nu har jag fixat och donat hela kvällen och äntligen kan jag nu luta mig tillbaka i soffan och ta det lugnt. Pilatesen gick bra, jag känner mig helt klart starkare och starkare för varje gång! Skön känsla!

Adventsstjärnan, adventsljusstakarna, ljusslingan på balkongen och dukarna är på plats. Jag började lite mjukt. Allt är inte framme än men tomtarna får vänta till andra advent innan de får komma upp ur lådan. Om jag kan hålla mig tills dess!  =)Nu ska jag ringa min snygging!