1:a advent

1:a advent har passerat och vi har grejat och njutit den här helgen. I lördags fixade vi en hel del hemma med hallen och nu återstår bara platsmålning av golvlisterna och elen. Så skönt! Snart kan vi flytta in möblerna igen. Förutom det var vi på julbord i lördags kväll på Hofsnäs Herrgård och det var riktigt gott!
Det kan jag varmt rekommendera.
 
 
 
 
 
Igår var vi hos svärföräldrarna och blev fina i håret. Svärmor är ju frisör så nu känner vi oss fräscha igen och är förberedda för julen. Igår kom det snö hos oss också och på eftermiddagen var jag ute och gick en lång runda. Så himla skönt! Adventskänslan ökade kraftigt, minst sagt!
 
Nu är det ny vecka och nya tag. Jag har bland annat julkonsert med kören på torsdag vilket ska bli supermysigt! Då brukar julkänslan infinna sig direkt!
 
Hoppas ni får en härlig dag!

Tips på gravidträning

Om du som jag är gravid nu och börjar tappa inspirationen lite så kommer här ett bra träningspass som du kan köra hemma. Du behöver bara ett par hantlar, sedan är du good to go. Har du inte det så fyll två petflaskor med vatten istället. Passet är indelat i flera delar; 1. andning 2. kondition 3. styrka 1-2 trimestern 4. styrka 3 trimestern. Jag har kört konditionen och styrkan för trimester 1-2 (styrkan två ggr). Då blir passet ca 55 min långt.
 
 
 
Enjoy!

Snälla tomten

När jag var uppe i Stockholm i september gick jag in på Svenskt Tenn för att kolla på några underlägg som jag suktat efter ett bra tag. I mitt huvud skulle de passa perfekt i vårt nya kök, samtidigt som en del av mig tänkte att jag nog hade för höga förväntningar. Men förväntningarna infriades. Jag köpte inte de då eftersom jag ville kolla med Mr K först, men när han såg bilderna blev även han såld. Så nu står de högt upp på önskelistan till jul. Får vi inte de då så klickar vi nog hem dem ändå, men det är ju alltid kul att få det i present.
 
2-pack 240 kr och de heter så klart Stockholm.