Snabbutflykt

Idag kom jag hem från en snabbvisit i mitt kära Nissaryd, min hemby. Där var jag och hälsade på min syster, främst. Jag har gosat ofantligt mycket med min systerdotter, varit på loppis, gått långpromenad och käkat god fiskgratäng hos mor och far. Två härliga dagar helt enkelt! 

Ikväll blev det ett svettigt spinningpass på Friskis och det var så himla skönt! Satan vad jobbigt, men grymt skönt efteråt. Det var länge sedan jag var så trött och jag har längtat efter den känslan. 

Nu blir det sängen! Sov så gott! 

Dagens sysselsättning

 
 
 
Bullbak! Nu börjar det nämligen bli lite småsegt att bara slappa. Då får man ta till billiga aktiviteter! :) Goda blev de också! Jag garnerade med hackade mandlar istället för pärlsocker den här gången. Pärlsockret var visst slut upptäckte jag lite sent. Men detta blev himla gott det också! 

reafynd

 
 
 
I år är mina reafynd betydligt färre på grund av husköpet, men jag var verkligen i behov av ett par nya jeans så det var prioriterat och idag blev det ett par Fornarina på Jolinas rea. Så mjuka och sköna! Jag känner redan på mig att dessa kommer användas mycket flitigt!