Ett år har gått

Ja, idag för ett år sedan gick min kära morfar bort och han lämnade ett obeskrivligt stort tomrum efter sig. Jag tänker på honom varje dag och saknar hans glädjespridande.

Älskar dig för alltid morfar! Du kommer alltid att finnas med mig!

Hett eller vad?

Jag och Carro har gjort en mellanlandning i lägenheten för att komma bort från solen ett tag. Har varit duktig att smörja in mig med solskyddsfaktor 20 för att inte bränna mig och jag har fortfarande kvar min fina färg. =) Hett som satan är det ute med andra ord! Det förvånar mig inte om termomentern visar 30 gr. KarnELEValståget var fint, många fina ekipage i år. Alla hade dock i princip samma budskap. Ska visa bilder senare. Handel var duktiga och Anny höll ett bra tal. Synd bara att de var sist ut och folk började bli otåliga så jag hörde inte så mkt. Om en halvtimme ska vi röra oss upp till scenen igen för att höra vem det är som vinner hela klabbet.

Take Care!

Festen har anlänt

Idag är det Gisledagarna och dess höjdpunkt, KarnELEValen! Det ska bli så himla kul! Men först ska jag bege mig till Långaryd för att öva med damkören. Ha en härlig dag ute i solen och glöm inte att smörja in er, solen tar sjukt mkt just nu!

Take Care!