That feeling

 
 
När hela huset är städat och redo för dop på lördag, underbar känsla. Japp, Agnes ska döpas. Minst sagt speciell känsla!
 
---------------------------
 
Jag var lite wild and crazy för några veckor sedan också. Jag möblerade om i vardagsrummet och bytte sida på soffgruppen och tv:n. Det händer kanske för lite i mammalivet när den största händelsen är ommöblering. Ja, det och när Agnes vänder sig från mage till rygg då! *stolt mamma*

Midsommar

 
Då var årets midsommarhelt över och jag har tagit rekordlite kort. Fy skäms på mig! Jag fyndade en vit klänning på Kappahls rea i torsdags som fick ryka på. Jag brukar inte vara ett fan av vita klänningar/kjolar/byxor, men den här satt som en smäck och då slog jag till direkt. Jag hade beställt två klänningar från Ellos i förra veckan som jag tänkte ha på Agnes dop nästa helg, men de hade gjort en stor bluder och skickat två helt andra klänningar. Så besviken jag blev!
 
Midsommarafton firade vi hos goda vänner med sillalunch, lekar, fika, och grillning på kvällen. Så himla trevligt och bra fixat! Grädden på moset var ju helt klart det fina vädret också! Vi satt ute till halv ett på kvällen.
 
Igår tog vi det lugnt. Mr K var iväg på logfest med sina killkompisar och bror. Jag stannade hemma med Agnes och det kändes faktiskt riktigt skönt! Idag tar vi det piano och plockar lite här hemma. Strax blir det träning för min del. Egentid när den är som bäst!
 
Hoppas ni haft en härlig midsommarhelg!
 
 

Projekt barnrum

Nästa rum att renovera här hemma är så klart Agnes rum. Innan vi kan börja ska fönstret byta ut, men sedan så kan vi sätta igång med att börja riva lister, riva tapet, spackla och slipa. Vi är just nu inne på att ha en enfärgad tapet eftersom det blir mest tidlöst. Annars kommer vi ha en vägg med en möstrad och resten enfärgat. Jag vill inte att hon ska tröttna på tapeten efter några år och vilja ha en ny. Så roligt är det inte att tapetsera om! Man kan göra så himla mycket med inredningen istället för att få det att verkligen bli ett barnrum.
 
 
 
Just nu gillar jag den här stilen. Lite gammaldags, men stilrent. För mig är det viktigt att det är mysigt. Agnes ska kunna leka, mysa och sova där inne och det ska bli hennes lilla oas. Därför skulle jag vilja ha någon form av bokvägg som den här.
 
 
Jag gillar också idén med att förvara gosedjur och leksaker i gamla sockerlådor.
 
 
Sedan skulle jag vilja ha någon form av mys-/läshörna där hon kan kura ihop sig med en kompis eller med oss. Hennes rum har snedtack så det skulle passa fint att ha något tält eller en sänghimmel som här.
 
 
Nu återstår det att se hur slutresultatet blir och det får ni så klart se när det är färdigt!
 
Bilder: Pinterest