Tärnkort

 
 
 
För några veckor sedan fick jag några av korten som togs på syrrans bröllop i vintras då jag var tärna. Jag hade sett några av korten innan i ett bildspel, men inte alla. Här kommer ett smakprov på några av dem. Mamma sydde min klänning som var marinblå. Midjan markerades med ett band som var av ett blankare tyg och övre delen av ryggen var transparent (har tyvärr ingen bild på det när jag är själv). Till det hade jag örhängen från Glitter. Under fotograferingen och efter vigseln hade jag på mig Mr K's farmors päls (både snyggt och varm och gott!).
 
Fotografen som tagit bilderna och som har rättigheterna till dem är Nadja Falk, så inget norpande här inte! Klicka på länken för att komma till hennes facebooksida. Jag rekommenderar henne varmt till bröllop och till olika former av porträtt. Hon är oerhört proffsig och har verkligen ett öga för detaljer.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Kitchen

 
 
 
I vardagsrummet blev det som sagt vita gardiner. I köket blev det istället gröna. Det hade blivit för vitt att ha det även i köket och det blir också lite trist. Dynan i kökssoffan behövde också fixas till och när jag såg kuddarna kunde jag bara inte motstå dem. Så här blev reslutatet.
 
 
 
 
 
 
 
 

Uppfräschning i vardagsrummet

 
 
 
I onsdags kom mor och far för att hjälpa oss med diverse saker under två dagar. Jag och mor åkte till tygaffären för att inhandla gardinstänger och gardintyger till köket och vardagsrummet. Så här blev reslutatet i vardagsrummet.
 
 
 
Nu känns rummet mer klart! Det enda som återstår är att klä om sitsarna på matsalsstolarna så är vi good to go.
Där tänker jag mig något modernt tyg så att det bryter av och gör dem lite coolare. Dock vill jag inte ha något färglatt med mönster, utan något enfärgat med vävt mönster. Lättare sagt än gjort att hitta det! hehe
 
Tusen tack för hjälpen mamma! Hon klippte till längderna och strök medan jag satt vid symaskinen.
Perfekt teamwork!