Ljusrosa dröm

 
Åh, vad vacker Katharine McPhee var härom kvällen! En perfekt blandning av spets och stilrena snitt! 
 
 
 

Tjuvstart

 
 
 
Igår tjuvstartade vi julen lite. Jag hittade en slatt glögg från förra året som behövde drickas upp. Det och lite småknäckisar framför TV:n piffade upp vår onsdag! 
 
Har ni smygstartat julen lite också?

Halva lovet förbi

 
 
Då är onsdagen här och snart är halva höstlovet förbi. Vart har de här dagarna tagit vägen egentligen? Massagen igår var riktigt härlig. Jag var spänd på ställen som jag själv inte hade någon aning om; baksida lår och undersidan av underarmarna. Sedan var det så klart axlarna också, men det är ju mer vanligt så det var jag inte så förvånad över! :) 
 
Träningen igår gick riktigt bra. Cirkelgympassen har gjort sitt kan jag säga. Jag kan nu öka på alla maskinerna utan att dö på kuppen. Det känns så himla skönt! Jag börjar även se lite resultat på axlarna. Jag har alltid haft väldigt svaga axlar och det har ställt till med problem tidigare. Jag har haft stressaxlar i perioder. Men det är ju inte direkt ovanligt eftersom jag jobbar mycket framför datorn. Tack vare att axlarna nu är starkare får jag inte lika ont. Så tips till er som har problem med stela axlar. Styrketräna och bygg upp dem! 
 
Vad har hänt idag då? Mr K har varit hemma från jobbet, så jag har haft sällskap här hemma. Äntligen har han tagit sitt förnuft till fånga! ;-) Jag har tjatat på honom i några dagar nu att han behöver vila. Han har sovit i princip hela dagen så det var nog behövligt. Jag har lagt ganska mycket tid på tvättning och strykning. Det är lite tjatigt att springa upp och ner för de där 4 trapporna, men det är skönt när det är färdigt! 
 
Just nu tittar vi på Bonde söker fru. Det är ju liksom tradition, det och korv med bröd till kvällsmat. Det käkar vi nästan alltid på onsdagar. Varför bryta ett lyckat koncept? 
 
Har ni haft en bra dag? 
 
Kram♥