Update

Just nu befinner vi oss 3 km från Höga Kustenbron i Ångermanland. Det är himmelskt vackert och bron är otroligt mäktig. Vi har hunnit ta oss upp till Gävle, sedan vidare till Sundsvall och Härnösand och nu är vi här. Vandrarhem är verkligen något att rekommendera. Billigt, bra rum, härlig omgivning och trevligt folk. Frukost går även att köpa till på de flesta ställena för en rimlig penning. Inatt sover vi i en 3 rummare med eget kök, tv, vardagsrum
och två toaletter. Det är precis nyrenoverat och det känns nästan som att vi är de första som bor här. Priset undrar nu kanske över? endast 450 kr!


Höga Kusten bron ungefär kl 17 idag

Imorgon ska vi utforska höga kusten-området. Exakt vad som kommer hända har vi inte bestämt men vi ska i a f dela upp det på två dagar. Det finns så mkt att se här att det inte hins med på en dag helt enkelt.

Nu blir det en film här och lite godis och ostbågar!

Ha det gott!

Sikken fest!

Midsommarfirandet var jättetrevligt! Vilket kalas det blev! vädret var toppen, stämningen var på topp och mat och dricka fanns i överflöd. Bättre kunde det inte bli! Logen var pyntad fin med björkar och ballonger, långbordet var dukat och grillarna framflyttade. Vid ett kom gästerna och då var det först dags för sillunch. När vi fått en nubbe i varje ben började vi göra midsommarkransar och midsommarstång. Efter det blev det en del lekar och hipp som happ var klockan sju och det var dags att förbereda grillningen. I köket var det löpandeband principen som gällde och allt flöt på hur bra som helst! När maten var uppäten, eller i a f hälften av den så började dansen. Ett tag var jag nästan rädd att golvet på logen skulle gå sönder men det var ingen fara med det. Sista man gick i säng kl fyra. Då hade jag redan sovit i två timmar (tack gode gud för det, jag är lite för gammal för att vara uppe så länge! ;-) ).Jag blev riktigt nöjd med min midsommarkrans, gjord alldeles själv!Syster gillar midsommarstången!SillunchSmå grodorna små grodorna...Järngänget posar!Flortanten står och delar ut snaps till alla innan de får ta av grillbuffén. Det ska vara bra för tänderna har jag hört!Sedan var det dans hela natten lång!

Gårdagen var inte riktigt lika vild. Vi tog en promenad hela gänget bort till Nissaryds Skans. Efter det åkte alla hem utom fyra personer. Vi tog det lugnt ute i solen och grillade sedan på kvällen, spelade några omgångar med kubb och kollade sedan på Eurotrip.

Idag har vi städat inför mamma och pappas återkomst. När de kom hem bjöd vi på lunch ute i solen och till efterrätt blev det glass med kola- och chokladsås. Mumsigt! Nu sitter jag i Borås hos Mr K och tar det lugnt. Imorgon bär det av på semester upp till Höga kusten. Gud så härligt det ska bli, bara jag och han och en massa bus, flum och upplevelser!

Hoppas ni haft en härlig midsommarhelg!