Underbara jullov

 
 
 
Vad jag njuter för fulla muggar just nu. Lediga dagar där jag mest bara skrotar runt här hemma. Fram till idag har jag och Mr K gått här ihop. Så underbart det har varit. Vi har verkligen behövt det. Ni vet, man umgås på riktigt. Man pratar om saker som man gått och tänkt på och som är viktiga. Man pratar på riktigt helt enkelt. Jag blir kär på nytt när vi har sådana här dagar tillsammans. Det bästa är att de inte är slut än utan att vi har några till.
 
 
Vi har spenderat ganska mycket tid här, framför brasan i vardagsrummet. Där står julgranen och där är julkänslan som störst. Jag har hunnit bläddra i mina ELLE-tidningar som bara legat på hög de senaste månaderna. Vi har kollat på filmer medan vi legat skarfötters i soffan. Underbart.
 
 
Om vi inte legat i soffan så har vi varit ute på långpromenader i det vackra vinterlandskapet. Vi har bland annat utforskat lite nya rundor vilket alltid är kul. Variation är aldrig fel. Det tenderar ju annars ofta att bli sammar runda, i alla fall för mig.
 
 
Vi har fått snö också vilket bara det är helt fantastiskt. Varenda gång jag ser vårt hus så kan jag knappt fatta att vi faktiskt bor här. Jag är så kär i huset så det finns inte. Detta är verkligen VÅRT hem. Just nu längtar jag till köksrenoveringen i mars. Då kommer det bli ännu mer vårt.
 
 
Vi har fått besök i trädgården ganska många gånger också. Imorse tog jag det här kortet från köksfönstret. Efter någon timme var det två på besök.
 
Hoppas ni har en härlig julledighet och att ni laddar batterierna!
 
 
 
 
 
 

God jul

 
 
 
 
Nu är det jul här i vårt hus...
 
Äntligen är vardagsrummet klart. Elektrikern var här på förmiddagen och fixade det sista. Nu drar vi hem till min familj för julfirande. På kvällen imorgon drar vi till Mr K's bror för att fira med hans familj.
 
God jul och hoppas ni får en mysig julafton!
 
 
 
 
 

Jullov!

 
 
 
 
 
Så här jäkla glad är jag över att det nu är jullov! Strax är det jullunch med kollegorna och efter det rullar bilen hemåt. Och vet ni vad? Vardagsrummet är nästan klart. Elementen är kvar och det kommer svärföräldrarna och hjälper oss med ikväll. Imorgon flyttar vi in i rummet igen. Åh, vad jag längtar!!!
 
Nu är det fasen jul mina vänner! Den känslan har jag inte haft på hela december.