Börjar hända lite grejer

I eftermiddag har jag varit jättetrött. Sov nästan en timme i soffan, var helt död när jag vaknade. Käkade lite, tog en bruspanodil, kände mig lite bättre. Skrev två låttexter. Vet inte vad som har hänt med mig, kunde skriva hur lätt som helst idag. Dock blev det två väldigt personliga texter, inget jag vill visa för ngn. Det var bara skönt att få ur sig det, ner på papper liksom. Ger inte riktigt samma effekt när man skriver det på datorn, konstigt nog.

Fick en kommentar av min kära kusin som jobbar som undersköterska på akuten i Värnamo att jag inte har feber. Feber har man inte fören vid 37.7. Men skiljer inte det sig från person till person? Om jag brukar ligga på 36.5 så borde ju allt över det vara feber, om det ligger stadigt över även om det bara är lite, eller måste det vara typ 1 hel grad över? nu blev det flummigt, undrar bara om det går vid en klar gräns? Sen är jag självklart glad att jag då inte har någon feber! Ett friskhetstecken, trött är jag dock fortfarande och svettas gör jag för ingenting. Diskade innan idag och bara det kändes som ett helt träningspass. Förstår inte hur jag ska orka repa imorgon.... men det löser sig nog. En god natts sömn och mkt vila imon så kanske jag orkar med 2 timmar.

Sov så gott!

Dagens outfit

Innan jag lutar huvudet mot kudden så tänkte jag bjuda på en dagens outfit.Hittade den här bilden på Rihanna, så munter ser hon inte ut dock. Kan inte riktigt förstå det när hon har en så läcker kjol på sig! ;-)

Enjoy!

trött och uttråkad

ligger i sängen och har precis kollat på första avsnittet av vägen till OS på SVT: s webbTV. Så jäkla långsamt tiden går alltså! Hatar att vara sjuk. Febern är densamma, strax under 37,5 (har i normala fall strax under 36,5). Det är alltså inte mkt feber men det där lilla som räcker för att man ska känna sig dålig.

Nähä, kanske ska förflytta sig till soffan för att kolla på lite TV...

Take Care!