Hes

Körövningen ikväll gick helt ok. Jag var fruktansvärt torr i halsen i början och kunde inte få ut en enda klar ton. Irriterande! Efter ett tag stoppade jag in ett tuggummi i käften och det hjälpte faktiskt. Räddaren i nöden! haha

Imorgon är det fredag! Jippie! Jag älskar fredagar över allt annat! Jag slutar tidigt, det finns tid till att fixa allt i lägenheten som jag inte orkat göra under veckan på grund av alla fritidsintressen och jag kan unna mig en påse godis utan att ha dåligt samvete. Sedan är det ju Let's Dance också som är riktigt skoj att titta på, tycker jag i a f.

Sov så gott! ♥

Fröken duktig

Nu är jag faktiskt lite smått stolt över mig själv. Trots att jag var jättetrött när jag kom hem från jobbet så har jag nu tränat pilates i en timme. Nyduschad och fräsch ska jag nu sätta igång och laga mat innan det är dax att bege sig till Landeryd för körövning.

image2027
See you later! ♥

Seg

Just nu är jag riktigt seg. Jag förstår inte hur jag ska orka träna pilates senare och ha 2 timmars körövning. Det brukar i ju för sig hjälpa att bara komma från jobbet och hem. Luften här är så himla kvav.

Körövningen ikväll ska bli riktigt rolig! Vi sjöng så himla fina låtar sist! Enkla, men otroligt vackra.

Dags att återgå till jobbet. Långt ÖFA-pass idag!

Take Care! ♥