Hemma igen

Nu är jag åter igen hemma i Gislaved efter två trevliga dagar borta. Besöket hos mormor igår var jättetrevligt. Vi pratade gamla minnen, hon bjöd på fika och kvällsmat och sedan begav jag mig till Landeryd för körövning. Det gick faktiskt helt ok igår. Särskilt med tanke på att jag inte hade sjungt ngn av låtarna innan, nästan i a f.

I morse hämtade jag Carro och Cilla (hennes lillasyster) för att sedan bege oss till Ullared och Gekås. Där var det inte så jättemkt folk och jag hittade en massa grejer. Faktiskt inte så många onödiga grejer utan bara sånt jag behövde. Dyrt blev kalaset men det var det värt. På Sko Boo hittade jag också två par nya ballerinaskor. Så nu kan jag slänga ett gammalt par som varit halvsöndriga en lång tid. Härligt! Det är så skönt att det fortfarande funkar med ballerina, det går jag i hela sommarhalvåret (och nästan hela vintern också).

Repet ikväll gick sådär till en början men efter sista pausen gick det riktigt bra och avslutningen blev kanon. Nästa vecka är det rep igen och det ska bli jätteskoj. Vi har så himla roligt ihop när vi träffas! Tur är väl det för annars skulle vi ju inte hålla på.

Imorgon är det volleyboll, lite fixande i lägenheten och sedan utgång som gäller.

Sov så gott! Dröm vackra drömmar!

marie2

Besök hos mormor

Nu ska jag bege mig till Hokhult och besöka min kära mormor. Det var alldeles för länge sedan sist. Kl 16.00 ska jag infinna mig då det alltid vankas fika då. =)

Sedan är det körövning i Landeryd och efter den sover jag hos mor och far då jag ska till Ullared imorgon med min allra bästaste vän Carro. Så skoj det ska bli!

Ha en fortsatt trevlig torsdag!

Gå ut i det fina vädret om du inte redan varit ute, det är ju helt underbart!

marie2

Cool Pics!

Det senaste numret av amerikanska Vouge har ett riktigt snyggt tema! Supermodeller och Supersportstjärnor. Riktigt coola bilder! Skiljer sig lite från det gamla vanliga modereportaget. =)

image2214

image2213

image2215

image2216

image2217

image2218