Valborg

Idag är det på valborg och vädret kan ju knappast bli mycket bättre. Här i Borås är det klarblå himmel som gäller. Underbart! Nu på förmiddagen har jag hunnit med att göra maten till ikväll och just nu håller vi på med efterrätten/tårtan till imorgon. Det är så smidigt att välja sånt som går att göra långt innan. Då blir det inte lika stressigt kalasdagen.

I eftermiddag tänkte vi åka iväg och ha picknick och gå en runda och efter det är det dags att göra sig iordning inför kvällen. Det är nämligen kortege här i stan idag. Gymnasieeleverna på en av skolorna i stan har det som tradition varje år. Mr K´s kusin är med så vi ska gå dit och titta. Efter det följer svärföräldrarna med upp till oss på middag.

Hoppas ni får en härlig valborg!

Kram ♥

They said I will

Gud så vacker hon var Kate, lite som jag hoppades på och väldigt inspirerad av Grace Kelly. Ceremonin var dock lite tråkig tycker jag och man hörde knappt när de sa sina löften. Synd! Det var också tråkigt att kyssen, eller ska jag säga pussen på balkongen på Buckingham Palace var så fjuttig. Hallå! men jag antar att Drottningen har haft mycket att säga till om och styrt bröllopet med hjärnhand.

Bilder: Svt.se

Fredag

Idag har det varit studiedag hela dagen lång där programlaget har utvärderat läsåret och lite annat smått och gott. Jag var hemma vid tre och har hunnit vika lite tvätt och nu blir det lite fika framför en gammal säsongsfinal av Project Runway. Gud vad skönt det är med helg!Lång kjol: H&M
Svart top: H&M
Kofta: Lindex
Ringar: Farmors och Glitter
Armband: Present från farbror med familj.
På fötterna: Svarta Converse

Hoppas ni haft en bra dag hittills!

Kram ♥