Gissa vad?


Klänningen hängde kvar idag när jag gick in på H&M efter praktiken och den fick faktiskt följa med hem. Det var sista köpet på länge. Nu måste jag hålla i slantarna. Men jag är riktigt glad över köpet och jag känner att den kommer att användas flitigt i vår och sommar.

SAG Awards

I helgen var det dags för den andra stora filmgalan för året i Hollywood och det gillar jag ju skarpt. Glitter och glamor får det gärna finnas lite mer av i vår trista vardag och då drömmer jag mig gärna bort bland massa bilder. Nedan ser ni mina favoriter.Nicole Kidman i en snygg svart klänning med spetsdetaljer. Claire Danes kör på mönstrat och bryter av med ett svart läderskärp.Eva Longoria passar väldigt bra i pasteller och utmanande klänningar har hon ofta. Här tycker jag hon lyckas att få fram det men på ett stilfullt sätt. Lea Michele från serien Gleed har valt en sagolikt vacker kreation som är ganska avskalad men ändå otroligt vacker i sina linjer.Hilary Swank, Heather Morris och Jayma Mays går i jordnära toner och skira tyger. Precis vad jag gillar. Men det där med hög slits har jag ganska svårt för men Jayma passar ju jättebra i det.

Bilder: People.com

Måndag

Då var det en ny vecka igen och fullt ös medvetslös. Nej, riktigt så illa är det inte. Jag drömde inatt att jag skulle skriva ett prov i Bransch och Produktkunskap och hann endast göra 15 frågor av hur många som helst. När tiden var ute satt jag där helt förtvivlad över att jag inte hunnit mer och min lärare bara skrattade. Jag vaknade upp direkt och kom på mig själv med att känna mig riktigt förbannad. Haha! Jag börjar helt klart bli skadad av skolvärlden. Ska jag verkligen fortsätta tro? Nej, skämt å sidor. Jag älskar den och vill inte byta bort den!Idag inviger jag min nya klänning från Indiska som jag köpte i fredags. Jag gillar den skarpt och den kommer få vara med både nu och i sommar.

Hoppas ni får en bra måndag!

Kram ♥