Middag, spelning och lite mys

Nu är det snart helg. Det ska bli skönt! Det kommer bli en händelserik helg men förhoppningsvis så är jag lite utvilad när måndagen kommer igen.

Imorgon har jag min näst sista spelning med bandet. Det ska faktiskt bli jätteskoj. Var ett tag sedan jag stod på scenen nu. Jag hoppas bara att jag kommer ihåg allt bra. Det finns inget värre än när man står där och ska börja själv och ha tonen i huvudet och man sjunger helt fel tonart. Självklart upptäcker man inte det förren grabbarna har börjat spela. Jag kollar åt vänster och ser Fredrik mima, fel tonart!!!! Febrilt försöker man hitta den rätt och oftast hittar man den till refrängen men fasen, det är inte roligt!!!!!

Ikväll är det middag hos min kusin och hans kära sambo Carro. det ska bli jätteskoj. Båda två är sjukt duktiga på att laga mat. Carro gillar även att baka och göra efterrätter så det kan bara inte gå fel! Jag har sparat mig hela veckan för det här! ;-)

På jobbet idag är det ganska mkt att göra faktiskt. Känns härligt! Dagen kommer med all säkerhet gå jättefort. =) Tänk om alla dagar kunde få vara sådana!

Dags att fortsätta regga offerter.

Take Care!

Denna väntan!

Jag är så trött på att inte veta om jag får fortsätta eller inte. Framförallt är jag trött på att inte ha en stabil tillvaro. Jag vill bara ha en tillsvidaretjänst. Som läget är nu så kan jag nog se i stjärnorna efter det. Jag försöker att foksera på det jag gör nu och att göra det bra men man blir distraherad ändå. Tankarna vandrar gärna iväg. Det gör inte saken bättre att jag sitter vid en dator hela dagarna och har tid till att grubbla. menmen.. Man ska väl inte gräva sin grav ännu...

Idag är det utbildning på jobbet. Det blev ingen igår em på grund av att vi var tvugna att göra en annan sak. Satt och knapprade siffror febrilt från kl 13-17. Skönt att ha lite att göra. =)

Efter jobbet ska jag iväg men vart kan jag inte avslöja, just in case. En viss person får inte få reda på något. ;-)

Kvällen igår var mysig som vanligt. Mkt trafik som satan på grund av matchen mellan Elfsborg och Djurgården. En killkompis ringde när jag var på väg in i Borås vilket gjorde att jag kunde fördriva tiden lite. Väl framme så fanns det ingen parkering (hade blivit förvarnad) så jag fick parkera ganska långt ifrån Mr K:s hus. Kom fram och far så kissnödig att jag gick med benen i kors (fråga mig inte hur det var möjligt i praktiken men det går!). Sprang in på toa utan att säga hej knappt. En snopen kille stod i hallen! haha

Jag vet inte riktigt vad det är med den här säsongen av Bonde söker fru men den känns inte lika rolig som tidigare säsonger. Det är nog lite nyhetens behag det där med serier. Första säsongen är ju alltid bäst. Sedan avtar det allt eftersom.

Nähä, dags att jobba!

Ha en bra dag!

A trip to my love

Idag är det onsdag vilket innebär en sak. Jag åker till Borås till Mr K efter jobbet. Längtar redan nu! Hur jag kan sakna någon så mkt redan efter 2 dagar är för mig en gåta men det gör jag. Vi ska äta grönpepperkyckling ikväll och ev. ta en liten tripp ut till Knalleland som stänger vid sju. Skönt att bara strosa runt lite. =) Självklart ska vi även kolla på Bonde söker Fru. Det går ju inte att missa!

På jobbet är det lugnt idag. Jag och en kollega har utbildning i eftermiddag. Ska bli skoj! Hoppas bara man blir lite klokare på kuppen! ;-)

Igår var det träning, var inte alls sugen på det först. Ville bara lägga mig under en filt i soffan och bara dega men jag pallade mig dit i a f. Det var skönt efteråt som tur väl var. Vi gjorde mkt spelövningar igår och det var skoj! Fast jag var mer i form i måndags tror jag. Skumt det där hur det kan svänga så från dag till dag.

Take Care!