Skogspromenad och revybesök

07:10 väckte Kristian mig imorse! Tack för den! ;-) Nej, det var faktiskt inte så farligt. Jag vände mig om och somnade om igen i någon timme. Strax efter åtta gick vi ner för att äta frukost och gud vad gott det var med frukost! Svinhungriga var vi båda två. =)

När vi hade käkat begav vi oss ut på en skogspromenad på en timme. Helt underbart! Det är så skönt att gå en runda på förmiddagen, då har man kommit igång sedan. Min syster ska ha fest här ikväll för sina klasskompisar så vi åkte ner till Hylte en runda också för att inhandla all mat inför kvällens händelser. Snackade med lite gamla kollegor på Konsum. Gud vad jag saknar gemenskapen vi hade på Konsum när jag sommar- och extrajobbade där. Vi hade så grymt roligt!

Nu när vi har kommit tillbaka ska jag följa med mamma ut på en promenad. Det ska bli skönt! Jag känner mig så pigg i kroppen och huvudet nu för tiden, härligt! Det har jag inte gjort sedan i våras!

Ikväll ska jag, Kristian och mor och far på Falkenbergsrevyn vilket ska bli väldigt spännande! Den har fått mkt bra kritik.

Dags att sticka, syrran ropar på mig!

Take Care! ♥

Vad tiden går fort!

Då var det snart helg igen. Shit vad tiden går fort! Jag kom precis hem från samhället efter att ha sprungit några ärenden. Jag hittade en ursöt blus på Lindex och en snygg duk och en liten tavla på presentverkstan. I eftermiddag kommer det inte hända så jättemkt. Jag ska käka lunch nu och sedan blir det att packa inför helgen. Jag och Kristian ska vara i Nissaryd. Efter det ska jag ut på en power walk. Kristian kommer nog vid fem-halv sex och efter det åker vi nog ganska så direkt. Det är så skönt att åka redan idag, då känns inte helgen lika hattig. Annars åker vi nästan alltid fram och tillbaka, en natt där, en natt där. Det blir lite tröttsamt efter ett tag. Detta är det negativa med att ha ett distansförhållande. Fast å andra sidan känns det inte direkt som ett distansförhållande då vi bara bor en knapp timme från varandra. Undrar var gränsen går för att få kalla det ett distansförhållande?

Nähä, dags för lite krubb i kistan! Börjar bli hungrig nu!

Take Care! ♥

Körövning eller?

Ja, idag blev det en extra lång körövning, fast vi sjöng inte i mer än 40 min eftersom det skulle vara årsmöte och lite mat idag. Maten tackade jag absolut inte nej till men årsmötet var ganska så segt. När klockan var halv tio började jag titta på klockan och kände att jag blev allt tröttare. Men jag genomled det också! ;-)

Sedan jag kom hem från Kristian har jag bara tagit det allmänt lugnt. Jag kollade på två avsnitt av Ugly Betty, gick en runda på 1 tim, lade en ansiktsmask (otroligt uppfriskande!) och spelade lite Sims. Tjejen som jag spelar med nu lyckades att bli för gammal. Efter 30 dagar är deras vuxna liv slut men man kan förhindra det genom att dricka ett livselixir, det krävs dock att personen är på toppenhumör och det lyckades min aldrig bli för jag hade fullt upp med att ta hand om hennes unge. Jag blev inte nöjd med andra ord! =) så kan det vara att vara ensamstående förälder i Sims och så är det säkert i verkliga livet också. Allt går inte som på räls och man hinner inte riktigt med sig själv då man sätter barnet/barnen i första rum.

Nu ska jag sova, är jättetrött!

Sov så gott! ♥