May you rest in peace grandpa!

Morfar finns inte längre hos mig och min familj. Hon orkade inte hålla ut mer och somnade in ungefär vid kl åtta ikväll. Konstigt nog känns det skönt att det gick så fort och att han nu befinner sig uppe hos änglarna där han hör hemma för han är en ängel! underbarare människa får man leta efter på denna jord. Mina tankar går nu till mormor som förlorat sin stora kärlek men som i utbyte fick ett underbart liv med honom. Självklart tänker jag också på mamma och Lennart som förlorat sin kära far. Jag hoppas bara att ceremonin imorgon blir ett positivt avhopp i sorgen och att de tycker att det är skönt o komma till Kalmar för en liten stund.

Låt dig vila i frid! Du kommer för alltid att ha en speciell del i mitt hjärta! Jag kommer för all framtid ha ditt stora leende och härliga skratt med mig!

image1404

Det viktigaste här i livet

vid kvart över sju i morse ringde pappa.. morfar har blivit sämre och mormor, mamma, lennart, anneli och pappa är inne i stan hos morfar. han har blivit mkt sämre och de vet inte om han klarar sig. Examen känns helt plötsligt totalt oviktig. jag vet inte ens om jag vill gå längre. det finns absolut inget o glädjas över längre..

Det var nära ögat

Det var nära att det inte blev någon träning idag. Jag o Emma har suttit o kollat schemaändringarna hela dagen för att vara på den säkra sidan. Vi hade bestämt att vi skulle gå vid fyra men tjejen som brukar ha det passet har flyttat så vi var inte riktigt säkra på att det skulle bli något. Vi kommer till Friskis och de har inte fixat någon instruktör ännu. Sheit tänkte vi men gick o bytte om i alla fall. Vid några minuter över fyra kommer värden och säger att det inte blir någon pass. Vi gick ner till gymmet istället, inte alls lika kul o bara sitta där o trampa på en cykel. Vid tjugo över fyra bestämmer vi oss för att gå på fem-passet istället. Men rätt var det är så dyker min o emmas favoritinstruktör upp och säger att hon kör istället för Malin. Så det blev träning, kom hem 30 min senare,men d var det helt klart värt! Så lite folk har det aldrig varit på ett medel pass, vi var ca 10 pers, alldeles lagom. =)

Ikväll blir d bara lugnt, slapp i soffan för hela slanten.

Ha en trevlig kväll!