Snart så jäklar!

Då är det fest! Jag är så partysugen så, det har jag varit hela veckan! Det kommer förmodligen göra att jag får skittråkigt ikväll, bara för att jag just är på festhumör. Det brukar ju i regel vara så att när man inte alls känner för att gå ut så blir det skitroligt! Vi blir runt 15 pers hemma hos mig, lite lagom i min tvåa. =)

Idag på jobbet är det lite mer att göra. Tiden har gått lite fortare vilket är skönt! I eftermiddag kommer tiden säkert att gå jättesakta bara för att jag vill att den ska vara fem nu! =)

Igår efter jobbet var jag duktig. Jag var ute och sprang en runda, blev nog 4-5 km totalt. De ni! För mig är det mkt! Jag har ju knappt någon kondition men jag jobbar på det. Det blir en skönare upplevelse för var gång och jag känner att jag vill göra det igen.

Nu är det lunch och idag äter vi ute, det är ju som en fredag idag. =)

Take Care!

Uttråkad!

Så fruktansvärt uttråkad jag är just nu! Kan inte klockan bli fem någon gång? Hatar när tiden går sakta!

What a beautiful day!

Vilket vackert väder det är idag! Det känns nästan som sommar nu. Jag hör fåglarna kvittra utanför mitt fönster på jobbet och träden börjar blomma ut. I morse åkte jag t o m till jobbet utan jacka. Underbart! Imorgon ska det visst bli lika fint och likaså på fredag på min födelsedag. Däremot på lördag när jag ska ha mitt kalas ska det vara mulet. Mindre roligt med tanke på att vi planerar att grilla. Jaja, det löser sig säkert!


Idag är det ganska så lite att göra på jobbet, hoppas de skickar mer kortansökningar från Norrköping snart så att jag får lite jobb. Jag gillar verkligen inte att inte ha något att göra!


Igår kände jag mig duktig. Jag städade min lägenhet, plus min balkong! Inte illa, eller hur? Balkongen var i stort behov av rengöring, har nog inte gjort det sedan jag flyttade in. Skäms nästan men så är den nakna sanningen. Efter städningen tog jag det allmänt lugnt, tränade lite styrka i ju för sig men inget jätteansträngande. Idag måste jag fixa lite annat, bl a nytt smink på Lindex efter det blir det en power walk eller joggingrunda, har inte bestämt mig ännu. Jag får helt enkelt se hur pigg jag känner mig när jag kommer hem.


Hoppas ni får en härlig dag!