färdigcyklad

Just nu sitter jag i soffan och tar det lugnt. Mamma tittar på halv åtta hos mig på fyran och jag surfar runt lite på nätet och läser bloggar. Cyklingen är avklarad, det blev 2,7 mil idag på 65 min. Jag har ökat benstyrkan nu också och benen känns mkt starkare. Det är synd på ett sätt att det är sista veckan på praktiken, det innebär ingen mer cykling. På ett bra tag i a f. Det är så härligt att få köra skiten ur sig på cykeln och svettas utav bara helsike. Det ger energi det!Pumpa, pumpa, pumpa!

Vet inte om jag ska ta några Grey´s avsnitt till eller kolla på Äntligen hemma. Det lutar åt ännu ett avsnitt av Grey´s.

Ha det gott!

Snart så!

Snart är det hemfärd för min del, inte hem hem men hem till Nissaryd. Där blir det träning en timme på motionscykeln och bränna lite fett! haha Dagen har varit bra. Det har inte hänt så särskilt mycket. Helst hade jag velat vara ute idag i snön med termobyxor och åkt pulka eller skidor.Idag är jag lite småseg på grund av tidig uppstigning. Gillar inte alls mina ringar under ögonen!Men lite tända ljus inomhus är ju inte helt fel heller!Hoppas ni haft en härlig tisdag!

Jag älskar vintern!

Många är helt förskräckta över den här snön, men jag måste erkänna att jag verkligen gillar det skarpt. När jag gick hem från jobbet vid fem idag ville jag knappt gå in. Det var ca 8 minusgrader, himlen var stjärnklar och i mina öron ljöd julmusik. Kan det bli bättre? När jag kom fram till vårt hyreshus glittrade det så fint i snön och då var jag nära att går upp och säga till syster E att dra på oss termobyxorna och gå ut och gå en runda men så blev inte fallet. Vi har istället tagit det väldigt lugnt. Jag har packat lite smått inför dagarna i Gislaved och kollat på TV.Fantastiskt vackert!Hoppas ni har en härlig måndagskväll!

Jag saknar min Mr K otroligt mycket ikväll. Bara 3 nätter kvar tills vi ses igen!