Söndag

Idag känns det lite bättre. Nina kom igår vid tre, vi slappade, handlade lite mat, hyrde film o snackade skit. Idag är jag bara trött. Febern är fortfarande borta, thank god! Halsen är mkt bättre. Nu kan jag svälja näst intill normalt igen. :-) nu ska jag lägga mig i badet en stund o bara mysa med musik, tända ljus o senaste Glamour. Imorgon är det jobb igen! Äntligen! Ha en bra söndag!

SJUK

Antagligen så har ni får trogna läsare som brukar gå in på min blogg redan räknat ut att jag är sjuk. Jag har ju fortfarande inget internet hemma, därav ingen uppdatering i onsdags. Nu har jag pallat mig till jobbet en snabbis för att hinna med och betala mina räkningar. Det var panik!

Jag vaknade i tisdags natt av att jag mådde lite småmysko, tog febern och hade ju sjävklart lite för hög temp. Jag tog tempen igen på morgonen och då var den ännu högre. Dessvärre hade jag ju självklart ingen panodil, ibumentin, ipren eller alvedon hemma så jag fick snällt lägga mig i soffan, vila och vänta på att klockan blev tio så jag kunde gå iväg till apoteket. I onsdags var jag vaken ca 4 timmar på hela dagen, det är lättare och sammanfatta det så än att försöka räkna hur många timmar jag sov. Igår var jag ännu sämre, anledningen till det var förmodligen att jag inte sov särskilt bra på natten. Idag börjar det, som tur väl är, bli lite bättre. Jag orkade duscha och käka frukost utan att lägga mig emellan o vila. Jag har BARA sovit 1,5 timme också. Imorgon kommer Nina, vi ska ha en lugn helg. Efter en god natts sömn hoppas jag att jag mår ännu lite bättre imon. Om nu bara min hals kunde bli lite bättre! Jag har så ont i den! Det är inte kul o äta ska jag meddela. 

Nu ska jag ta bilen hem igen och lägga mig i soffan. 

Ha en bra fredagskväll allihop!  

Vilken dag igår!!

Gårdagen var mkt trevlig men samtidigt jobbig. Jag körde minibuss för första gången vilket gick hur bra som helst! Stolt över mig själv!! =) Vi var först i Malmö och strosade runt lite sedan åkte vi över till Köpenhamn där vi gick på en utställning och sedan fri tid. Jag ska inte avslöja några detaljer här men jag fick ett riktigt raseriutbrott och det sker inte ofta. Anledningen, jobbiga treor!

Efter endast 5 timmars dålig sömn ska jag nu iväg till göteborg på Kick off för Handelsgymnasiet.

Inflyttningsfesten blev för övrigt sjukt lyckad och jag hade jättekul på Sigges! Det behövde jag!

pratade med en god vän igår med, så skönt, var alldeles för länge sedan! hoppas att han blir en del av mitt liv igen. Vi har bestämt att glömma allt gammalt groll och börja om från början. Tack för at du finns!

Uppdaterar imon igen!

Ha en bra dag!