Ännu mer snö! Jippie!

Snön fortsätter att falla! Underbart! Igår kväll när jag var ute och joggade/promenerade började jag dock undra om det inte skulle töa bort. Det var en aning slaskigt som man säger så. Härligt var det ändå. Just nu bara spritter det i mina ben och jag känner mig grymt pigg i kroppen. dock säger huvudet något helt annat. *pust*. Men så länge jag försöker hålla mina åtta timmar sömn så går det bra.

Dagen har varit något kaotisk på jobbet. Vår mailserver har inte fungerat. Ganska irriterande om man säger så. Det först när den inte fungerar som man fattar hur mkt man använder den! Shit! Men nu är allt som det ska igen. Tack gode Gud för det!Ikväll kommer Kristian och vi ska bara slappa, fixa lite med julklappar och kolla på Bonde söker fru! Idag är det dags för val! Spännande värre! Det enda valet som är självklart är ju Tildes. Gud vad söta hon och Stefan var i förra avsnittet! När jag ser hur nykära de är kommer jag ihåg hur jag själv var när jag precis träffat Kristian. Gud det bara pirrade hela, hela, hela tiden och jag var nervös konstant. Fast det pirrar fortfarande med honom men kanske inte så intensivt. Att det känns så fortfarande är nog tack vare att vi bor så långt ifrån varandra och inte träffas varje dag. Ibland känns det jobbigt att vi forfarande har det så men samtidigt så tröttnar vi aldrig på varandra och vi får ha kvar längtandet. Det är ovärderligt tycker jag!

Nähä, dags att sticka hem!

Take Care!

Jag ser det snöar!

Gud vad underbart det är ute nu! Snöflingorna faller ner och det blir ett allt tjockare täcke med snö på marken. Detta är ju helt klart den perfekta julklappen, håller ni inte med?Helgen var kanon! Vi hade det underbart i Blidsberg, dock avslutades den lite tråkigt då jag på något sett blivit matförgiftad och spenderade några timmar på toaletten på natten. Just i det ögonblicken trodde jag inte att jag skulle klara av att jobba igår men det gick. Jag fick drygt 5 timmar sömn och klarade med nöd och näppa av bilturen ner till Anderstorp. Sedan mådde jag inte bra igår, det kan jag inte påstå men jag klarade av arbetsdagen. Ganska stolt över det faktiskt. Ställde mig på vågen i morse och incidenten resulterade i -1 kg. Magen är dock inte riktigt i form ännu och jag är ganska trött och seg. Men det blir ändå en promenad efter jobbet idag, lite frisk luft skadar aldrig? Kanske tar jag några löpsteg också.  

Imorgon är det sista dagen att posta julkorten, jag gjorde mina igår och ska skicka iväg dem idag. Det måste bara inhandlas frimärken först!

Hoppas ni har en härlig tisdag!

Vinnaren av Idol 2009 är...

Ja, vem tror ni vinner ikväll?

Jag tror att Erik vinner, men jag tycker att Calle förtjänar det mest då hans utveckling har pekat rakt uppåt sedan starten. Kommer ni inte ihåg när han stod och stirrade ner i backen eller hade ögonen stängda när han stod på scenen. Erik har mer varit jämn, ungerfär samma som i början.

Vad tycker ni? Calle eller Erik?


Nähä, nu drar jag till Västergötland!

Take Care!