Sängen

Nu blir det sängen för min del. Jag ska krypa ner under täcket och läsa Elsas mode av Sofi Fahrman. Hittills gillar jag den! Det är riktigt skoj att det kommer komma uppföljare så att man får reda på vad som händer sedan. Imorgon är det jobb igen och det känns väl sådär om jag ska vara ärlig. Jag hade gärna stannat kvar i Kalmar ett par dagar och bara tagit det lugnt. Saknar livet jag hade där, alla vännerna och gemenskapen. Det är inte riktigt samma sak i Gislaved.

Idag är första dagen på 1,5 år som jag inte hört min älsklings röst. Det känns faktiskt tungt. Trodde inte att det skulle göra det men det gör det. Det är en sak att bo en bit ifrån varandra men att inte prata med varandra i telefon känns jobbigt.

Sov så gott mina vänner!

Helgens shopping

Igår blev det lite shopping i Västervik hittade en ursöt jeansklänning på rea i en butik, en rosa leopardmönstrad sjal på Lindex och en kavaj på Vero Moda. Idag blev det en runda till Ikea innan det bar av hemåt. Det blev mest det gamla vanliga men en sak jag verkligen velat ha länge är kakfatet på tre våningar. Hos mig blir det ett fruktfat istället. Dock ser bananen ganska ensam ut för tillfället men det blir ändrig på det imorgon! ;-)

Sunny sunday

Igår vaknade vi av regnets smattrande mot fönstret. Idag sken solen genom köksfönstret istället. Härligt härligt!

Dagen i Västervik igår var hur mysig som helst. Det var supertrevligt att träffa L. Jag och C åkte hem vid halv sju och missade lite av melodifestivalen men det gjorde ingenting. Det var mkt trevligare att sitta kvar en stund till hemma hos L's föräldrar.

När vi kom tillbaka till Kalmar fick i lite problem när vi skulle parkera. Parkeringen är en stor grusplan och på där finns bara en massa massa modd. Vi körde fast och C flög ur bilen för att hämta snöskyffeln. Efter 10 min kom vi loss och kunde parkera. Resten av kvällen var däremot supertrevlig. Vi kollade på lite Sex and the City efter melodifestivalen och drack vin. Vid tolv somnade vi och idag blev det sovmorgon. Vi vaknade vid nio och låg och drog oss ett bra tag. Det är söndagar när de är som bäst!

Nu bär det snart av till IKEA. Sedan blir det hemfärd.

Hoppas ni har en härlig söndag!