Were is your sense of style!?

Ibland undrar jag vad en del människor tänker med.. Titta bara här!! Pamela Andersson flashar sina missbildade bröstvårtor.. antaligen en svit sedan bröstförstoringen! Och nedan, Hilary Swank. Vem har en sån top på sig utan bh!? jag undrar bara! Men vill de göra bort sig så får de gärna göra det för mig! jag får ju mig ett gott skratt i a f! =)

pamela
hilary swank

Dagens outfit

Dagens outfit går till Kirsten Dunst för sin snygga svarta långklänning hon hade på premiären av hennes film Marie Antoinette.. Vill se den nu!

Lugn lördag

Skördefesten igår var jättemysig.. jag o camilla pratade skit och stannade lite då o då på ställen.. Såg en massa fin konst och fint hantverk. Det är skoj o kolla på sånt när man inte gör det så ofta.. =) Vi skulle ha åkt till Eketorps Borg och kolla på eldshowen men vi orkade inte det.. var så jäkla trötta! Svängde inom Grönhögsbröd istället och köpte tre limpor..så gott bröd! färskare får man nog leta efter. Det var fortfarande varmt! mums!

Idag sov jag till kvart i tio.. så skönt! var helt slut när jag kom hem.. somnade i bilen den sista biten.. hehe.. invigde mina nya stövlar också.. de var jättesköna! Idag ska jag bara ta det extremt lugnt! har varit nere på stan en runda, köpte ett par leggins och hyrde två filmer till kvällen.. det ska bli så skönt o bara slappa! Träffade på Anneli också.. hon flyttar imon till gbg.. blir lite tråkigt! men jag kan alltid gå in o prata med maria istället.. =)

Syrran ringde nyss! hon är totalt galen! men på ett härligt sett! hoppas att det går bra för henne ikväll på hennes dejt! =D känns som att jag lever genom henne just nu.. det händer typ ingenting i mitt liv just nu! känns bara allmänt meningslöst... man har sådana perioder ibland..

Lycka till ikväll syrran!

Ha en bra dag allihop!