En oväntad fika

Idag har varit en hektisk dag på jobbet. Jag har suttit och knapprat siffror febrilt hela dagen. Men mycket har jag hunnit med också och ligger i fas inför månadsbokslutet som ska göras nästa vecka. Härligt!

Efter jobbet var jag inne på Två Stolar och Presentverkstan för att försöka hitta en blomma till Kristians mormor och en till hans moster som fyller år. Inne på Presentverkstan säger någon: Hej Marie!  Då är det min kära syster Therese. Jag bjöd hem henne på en fika och jag gjorde en god fruksallad. Det var inte helt fel. Jag lyckades med hälften av mitt uppdrag, jag hittade en blomma till Kristians mormor. Den andra delen lyckades han själv med.

Ikväll har jag tränat volleyboll, packat, städat, klippt min lugg, målat mina naglar och fixat lite här hemma. Imorgon är det körövning på förmiddagen och efter det bär det av direkt till Blidsberg. Längtar! Vill träffa min älskling nu!

Sov så gott!

Slask, slask och åter slask

Då var den här igen, den typiska svenska vintern. Töväder, regn och en massa slask på vägarna. Tack för den!

När jag körde från Borås nu på morgonen och det spöregnade. Vindrutetorkarna på bilen börjar bli lite dåliga så sikten var inte den bästa ibland. Inatt har jag sovit så gott så gott. Det gör jag numera alltid med Kristian. Skönt det! I början av vårt förhållande sov både jag och Kristian uruselt och var som två vrak på morgonen. Det var säkert en bidragande orsak till att vi var förkylda och sjuka titt som tätt. Imunförsvaret är inte det bästa när man är trött.


Vi hade det jättemysigt igår. Jag hade lagat mat, tänt ljus i hela lägenheten, diskat, plockat iordning lite och bäddat. Det är så skönt att ha allt sånt fixat när Kristian kommer hem så kan man bara vara sedan. underbart! =)


I helgen blir det Blidsberg, men först så ska jag hinna med en volleybollträning på fredag kväll och en körövning på lördag förmiddag.


I eftermiddag efter jobbet åker jag och hälsar på min kära mormor. Det var länge sedan jag var där så det är definitivt dags för ett besök! =)


Hoppas att ni får en härlig dag ute i regnet! (Gå inte ut!! ;-)..)

Slask och förkylning

Nu har jag också drabbats av en förkylning. Här på jobbet är det ganska så tomt den här veckan. Två ligger hemma i influensan och en är på skidsemester. Igår kväll på träningen kände jag att jag inte riktigt var 100 men var ändå med men kände efter ett tag att jag fick ta det lugnare. så kan det vara ibland. Jag tänker dock inte göra samma tabbe som i somras när jag tränade när jag var sjuk och inte lyssnade på min kropp. Det resulterade i en 3 månaders lång förkylning, eller ping-pong infektion som läkaren kallade det. Jag fick flera infektioner efter varandra, för en förkylning kan inte verka i 3 månader i sträck.

Igår var jag även på Arvids en runda och kollade in Bokrean. Det blev några böcker, framförallt lite födelsedagspresenter. Jag är riktigt nöjd faktiskt. Det känns så skönt när man har sånt fixat! Fast till en av personerna återstår det en del annat också.

Idag bär det av till Borås som jag sa igår. Det ska bli så himla skönt. Bara ta det lugnt, laga god mat, slappa framför TV:n och bara mysa!

Vad härligt med Victoria och Daniels förlovning igår förresten! Det har nog ingen i hela Sverige missat! =) Lite synd bara att Mästarnas Mästare utgick igår, gillar det programmet.

Nähä, dags för lite mat i magen!

Take Care!