en skön söndagskänsla

för första gången på jag vet inte när så har jag en härlig söndagskänsla. Jag vet självklart vad det beror på, jag är ju ledig imorgon. Planerar att gå en promenad på förmiddagen, packa inför julhelgen och sedan träffa en nu före detta kollega utanför Arbetsförmedlingen. Ja, det kommer bli mitt allra första besök där, tack gode gud för det får jag väl tillägga!

Helgen har varit kanon, förutom att jag blir så tjurig och har kort stubin när jag är hunrig. Förlåt Kristian. En struntsak och kanske felordval kan bli till någon gigantiskt som sedan exploderar. onödigt minst sagt!

Vi har slagit in de sista klapparna och under tiden som jag lagade lunch idag dammsugade Kristian hela lägenheten och torkade golven. Det kallar jag lyx! jag är så bortskämd! Idag har vi även hunnit med en långpromenad på 1 timme och en film. Vi kom inte upp ur sängen förren vid halv tio. Skönt som satan! Undrar när det hände senast. Jag somnade om flera gånger och var helt slut när vi steg upp.

Nu ska jag lägga mig i soffan med en kopp te och kolla på en typisk tjejfilm. Ikväll blir det Another Cinderella Story!Vad är inte en bal på slottet! =)

Sov så gott sedan!

Take Care!

vilken härlig dag!

Chalalalalalalala!

Idag är en bra dag, det känner jag på mig! vi vaknade vid halv åtta imorse. jag satte på lite lugn julmusik på datorn och tände lite ljus och lade mig sedan i sängen igen. Det är så det ska vara en lördagsmorgon. En massa mys. =)

Nu har vi käkat frukost och flummat lite här. Snart ska vi ta bilen bort till Rusta för att kolla på lite inslagspapper och ljus. Det regnar ute så vi struntar i att gå dit. Sedan blir det en tur på samhället. Ska försöka hitta en klänning till julafton. jag kommer säkert inte hitta någon bara för att jag verkligen vill göra det.

I eftermiddag blir det julgodisbak och sedan en långpromenad. En perfekt dag blir det med andra ord.

Ikväll är det final i dansbandskampen. Fasen vad kul det ska bli att se det! Håller på att ladda hem Sunes jul nu också. Vi fick ett ryck här och kände att vi ville se på det! =) Det är ingen jul utan Sune! De skulle visa repris på den ett år istället för en ny julkalender! Håller ni inte med?

Nähä, dags att sticka!
 
Take Care!

The first day of something new...

Det är så jag ser det. Idag har ett stort lugn infunnit sig i mig. Jag är glad över att det är min sista dag. Samtidigt så är det tråkigt att inte träffa några av arbetskamraterna varje dag. De har väl inte blivit mina vänner men vi har ändå ganska roligt ihop.


Den här dagen kommer gå så fruktansvärt långsamt, jag känner det på mig. Bara för att det är sista dag, bara för att jag ska "lida" så mkt som möjligt. ;-) Efter jobbet kommer min älskling och stannar över helgen. Det ska bli så underbart. Vi har inte setts sedan i söndags kväll. Som jag saknat honom, men jag saknar honom alltid i ju för sig. Det är tomt när jag inte är med honom.


I helgen blir det bara en massa julmys och långpromenader. Imorgon kväll är det ju också final i Dansbandskampen. Vilka tror ni vinner? Jag har absolut ingen aning. Det skulle inte förvåna mig om det blir Scotts. De har så många fan runt om i landet. Sedan får man inte glömma Lars Kristers, de har många anhängare uppe i norr. På ett sätt vill jag att Lars Kristers ska vinna för att de är så annorlunda, de har en tydlig image som de kör på hela vägen. Scotts känns mer bara som ett vanligt modernt dansband med en snygg sångare som alla tjejer står och trånar efter framme vid scen.


Scotts kommer hit till Gislaved den 17 jan och spelar men då har jag 50-års kalas som jag ska gå på. Min morbrors fru fyller 50. Det ska dock bli jättekul ändå för då ska Zecond's spela. Mitt gamla dansband. =) Eller gamla och gamla var ju bara en månad sedan jag slutade.


Efter jobbet, eller på lunchen ska jag inhandla biljetter till The Refreshments den 27 dec i parken. Det ska bli så jäkla kul. Det blir familjen som ska dit, typ. Jag, Kristian, Therese, Johan, Elin, Carro och Cilla. Lagom mkt folk och det kommer garanterat bli Abba-singstar på förfesten! =)


Innan Kristian kommer idag ska jag även försöka hinna med att dammsuga och plocka i ordning lite. Det är så skönt att ha det fixat innan helgen. Då kan man lägga sig i soffan med gott samvete och äta gott och ta det lugnt.


Hoppas ni får en härlig helg! Blir kanske något inlägg under helgen också.


Take Care!