Sunday

Söndagen är här och vi har sovit som så grisar inatt. Riktigt skönt! Nu på morgonen har vi inte gjort många knop, men det är väl det som är skönt med söndagar, inte sant?
 
Strax blir det en lång skospromenad och i eftermiddag blir det ett besök hos kära mormor. Det skall bli kul att träffa henne, det var ett tag sedan.
 
Bilder: lazygirlrunning.tumblr.com
 
Hoppas ni har/får en härlig söndag!
 
Kram ♥

Rainy saturday

Vilket hellregn det är idag. Nu är verkligen hösten här på allvar! Det hade gärna fått vara lite uppehåll så att man kunde vara ute lite. Förmiddagen skall jag spendera med att sjunga och det skall bli superroligt! Sedan blir det lunch hemma. Mamma förbereder för köttfärssoppa till lunch sedan när jag och min syster kommer hem och efter det blir det en liten tripp ner till samhället för att spana in lite rea hos en klädaffär. Det är ju aldrig fel! Inte sant? 
 
bild: weheartit.com
 
Så idag får nog blir en innesittardag med massvis med te och mys framför en film. Kanske blir det ett litet träningspass med motionscykeln här. Det hade faktiskt varit skönt att få svettas lite! 
 
Hoppas ni får en härlig lördag! 
 
Kram ♥

Happy Friday!

Så var fredagen här. Jobbet är avklarat och jag sitter nu och väntar på att Mr K ska bli klar. Vi skall strax bege oss till Nissaryd, hem till mina föräldrar. Imorgon har jag övning med damkören och det skall bli riktigt roligt! Vi har inte setts sedan juni nu så jag kommer definitivt känna mig lite ringrostig, men det skall nog gå bra. 
 
Ikväll blir det lugnt. Jag har önskat att vi inte skall äta tacos (det har blivit det 3 ggr den senaste veckan). Mamma har säkert snott ihop något delikat. 
 
 
Hoppas ni haft en bra dag!
 
Kram ♥
 
P.S. Mitt halsont som varit där i några dagar är nu borta. Jippie!!!!! D.S.