God morgon onsdag!

God morgon kära läsare!
 
Har ni sovit gott? Jag har sovit som en stock inatt förutom att jag började med att få näsblod. Skumt! Det har inte hänt på länge! Men nu är det över så det är nog lugnt! Vad händer då idag? Tvättning för hela slanten, lite handling och ev. ett besök hos Hemma hos oss i Sandared som har så mycket fint! Om det inte regnar allt för mycket blir det en rask promenad nu på förmiddagen.
 
 
Hur gick det med glasögonen igår undrar ni kanske? Jo, det gick prima. Ni får dock inte sen någon bild förren de färdiga kommer. Jag knäppte en bild igår men den blev inte så himla bra men jag kan säga som så att jag var lite djärv. De är ganska stora, bruna och med lite pilot-inspiration. Mr K var lite skäptisk men sade sedan: Det är svårt att säga utifrån bilden. De var lite coola älskling! Hmm. Jag är fortfarande osäker på vad han menar med det! :)
 
Hoppas ni får en härlig lillördag trots det trista vädret!
 
Kram ♥

Härlig förmiddagspromenad

 
 
 
Att träna/motionera på förmiddagen är verkligen underskattat. Sedan är man fit for fight resten av dagen. Skönt! Idag blev det en timmes rask promenad. Väldigt uppfrskande! :)
 
P.S. Jag var inte så butter som jag ser ut på bilden! D.S.