Lite bättre

Vaknade i morse och var, åter igen, helt slut, men nu när jag har fått lite frukost i magen så känns d faktiskt helt ok... Hoppas att d e på bättringsvägen nu! det är huvudet och halsen som är jobbigast.. måste vara frisk tills på lördag, då ska ju jag o Nina gå ut! Blev något chockad igår ungefär 21.55.. såg att jag hade två missade samtal på min mobil.. ja, ni kan ju inte ana vem d var! fasen! hur fick han tag i d!? Han är inte så dum som jag trodde.. jaja.. träffar jag honom ute på lördag får jag bara komma på något vit lögn.. jag fick mig en ännu en chock i söndags eftermiddag.. upptäckte att jag hade ett sugmärke på halsen.. jag har aldrig haft ett sugmärke i hela mitt liv, o så får jag mitt första nu, vid 22 års ålder!! det här är pinsamt.. men what the f*ck.. så blir d ibland.. jag är ju faktiskt singel o får göra precis vad jag vill!

Nu ska jag vara duktig o bege mig till bibblan för att plugga hela dagen! har så mkt o ta igen!

Ha d gott! 

BLÄÄ!

fortfarande förkyld! hatar d här! ligger efter som fasen med plugget och orkar typ inte göra någonting.. har sovit 1,5 timme på eftermiddagen idag.. inte normalt! tycker så synd om mig själv att jag pallade mig iväg till maxi o köpte chokladglass, så här ska d frossas! hehe ikväll är det idol igen! så kul d är alltså! så rörd jag blev igår när killen som hade gått ner i vikt berättade sin historia o när han sedan gick vidare till slutaudition, då satt jag o storböla i soffan! ja, jag vet jag är blödig, men d e nog mest för att jag själv har gått ner.. kände mig nog lite träffad där..

Vädret idag har varit helt sanslöst! var länge sedan jag såg d regna så mkt! regnet har stått som spön i backen nästan konstant hela dagen.. var inte kul o gå till skolan i morse, o framförallt inte när jag o lovisa skulle gå hem.. var typ dyblöt, även om jag hade paraply..

Imorgon ska jag faktiskt palla mig iväg till biblioteket och vara duktig hela dagen! ska läsa en jäkla massa o försöka komma ikapp..

Ha d gott!

Dagens outfits

Dagens outfit går till Jennifer Love Hewitt för sin underbara fina skapelse som hon bar på en förfest till "the Emmy Awards". Älskar verkligen hennes serie, Ghost Whisperer, som går på fyran nu.. =) särskilt alla hennes fina outfits!Dagens big NO NO går till Sofia Bush, från serien One Tree Hill, för sin, förlåt att jag säger det, urfula klänning, som hon bar på samma fest som Jennifer..