Fullt ös medvetslös!

Shit, den här dagen har verkligen varit helt fullpackad med saker att göra. Nu har jag tagit över arbetsuppgifterna efter en kollega som ska sluta vilket har gjort att jag har fullt upp hela tiden. I a f just nu innan jag har lärt mig allt och har fått upp farten. Samtidigt är det himla roligt! Det finns inget bättre när tiden går fort och man har mkt att göra!

Igår kväll gjorde jag inte mkt. Jag låg och halvsov i soffan i 45 min när jag kom hem från jobbet, jag var så trött att jag var illamående. Jag kände igen det direkt från när jag jobbade skift. Det är inte roligt att vara så trött! Efter det packade jag inför helgen, Kristians bror tar studenten imorgon och därför ska jag vara ledig. Ganska skönt med en kortvecka igen, däremot är det inte lika roligt när lönekuvertet kommer, men det är väl smällar man får ta. Pengar är inte allt! Vi får bara hoppas att vädret är bra imorgon, innan i eftermiddags spöregnade det och åskade en del.

Jag och Kristian har varit duktiga ikväll och joggat en runda, vi var ute i 45 min. Så himla skönt! Luften var så frisk och skön efter regnet! När vi hade duschat och bytt om åkte vi ner och köpte thaimat. Ingen av oss orkade laga mat. Så nu har vi precis avnjutit det och kollar på Jurassic Part 1. Vilken nostalgi! DEn kom 1993, det är ju 16 år sedan! Snacka om att man börjar bli gammal! ;-)

Hoppas att ni haft en härlig dag!

Take Care!


Vad är inte en bal på slottet...

Gud vad avundsjuk jag var på alla tjejerna igår! Det känns som en evighet sedan jag drog på mig min balklänning och kände mig så där fin som man aldrig gör annars. Tänk vad en fin frisyr, lite smink, fina smycken och en långklänning som man designat själv kan göra! Jag ska inte klaga i ju för sig då jag var på studentbalen förra året när jag var lärare. Det var kul det också, men kändes inte riktigt som samma sak då jag inte hade någon långklänning på mig. Kristians bror Alexander var jättestilig i sin frack och tjejen han gick med hade en härligt blå klänning, väldigt enkel, precis som det ska vara. En del tjejer har dock alldeles för mkt detaljer; en klänning med massa ryschpysch, ett stort hår med massa löshår, mkt smink och stora smycken. Det blir helt enkelt för mkt för min smak. Men smaken är ju som baken och det viktigaste är ju att de själva är nöjda och känner sig fina!


Efter balen åkte jag och Kristian hem till Borås, vi hyrde Yes man, åt knäckis med mjukost och gott och blandat surt och en kexchoklad. Vi får ju inte vårt onsdagsmys som vi annars brukar ha. =) Den här veckan springer verkligen iväg. Det känns som jag aldrig är i min lägenhet längre. Den här veckan blir det bara 3 nätter, om jag räknar med natten till i måndags. Jag längtar verkligen till hösten då jag flyttar till Borås. Det är så mkt att tänka på bara. Lyckas jag hitta ett jobb? Om jag inte får det kommer jag in på kurserna jag sökt på högskolan? Hittar jag en lägenhet, helst en billig dessutom? ja, det får lösa sig. Jag ska börja kolla mer aktivt på lägenheter och jobb nu i a f.


Nähä, dags att jobba på lite innan två kollegor från Göteborg kommer ner för att utbilda mig och en kollega här.


Take Care! 

Time for prom!

Ikväll är det dags för Kristians lillebror att gå på sin studentbal. Självklart ska vi vara där och titta på honom. Därför jobbar jag bara till två idag. För att det inte ska svida allt för mkt på lönekontot började jag lite tidigare. Min promenad på lunchen vill jag dock inte ge upp då jag inte hinner träna idag. Det gjorde jag inte går heller för den delen (förutom lunchpromenaden) då jag kände mig lite småkonstig i kroppen. Det gör jag fortfarande och vågar inte anstränga mig allt för mkt då det är student på fredag.


Igår var jag duktig och fixade med studentkort till alla (Elin, Daniel och Alexander). De blev så fina så! Elin och Daniel slutar inte fören om två veckor men det är skönt att ha det gjort! Förutom det hann jag med att färga håret och fixa lite i lägenheten. Lägenheten är också i stort behov av städning men jag orkar inte bry mig om det nu när jag knappt är hemma. Det är bara onsdag också, på torsdag åker jag till Kristian direkt efter jobbet. Sedan är vi borta hela helgen. jag ska ev. hem på lördag för att titta på Karnelevalen som går av stapeln för alla studenter här i Gislaved. Den klassen jag var lots för när jag arbetade som lärare tar studenten nu och därför hade det varit extra kul att få se vad de hittat på. Jag får se, känns samtidigt lite onödigt att åka för mkt fram och tillbaka. Det kostar ju också.

Nähä, dags att registrera lite kortansökningar och sedan är det snart lunch! =)


Take Care!