Update 9 dagar efter BF

NEJ, INGEN BEBIS HÄR INTE!
 
Foto: Pink Stripe Photography
 
Bebisen verkar trivas väldigt bra i magen och jag börjar bli bitter! Den gör redan precis som den själv vill vilket jag antar att jag bara måste vänja mig vid. Den lär ju testa mina gränser så länge den lever. Varför inte göra det redan nu!? hehe
 
Imorse var jag hos barnmorskan för att kolla så att allt såg OK ut och det gjorde det. Skönt! Vi har fått tid för igångsättning så nu vet vi när bebisen absolut senast kommer titta ut. Jag känner mig pigg igen efter influensan och har varit ute och gått två dagar för att väcka kroppen. Det som är något frustrerande är att det känns som att jag börjar om hela tiden. Är det sista städningen innan bebisen nu? Ska jag raka benen igen? Tvätta håret? Måla naglarna? Bädda rent i sängen? Ja, listan kan göras hur lång som helst. Jag har i alla fall konstaterat detta; huset och jag har aldrig varit så fräscha! Det är som dagen innan en stor tenta när jag pluggade.
 
Finns det något positivt med att gå över tiden då? Möjligen att jag får ytterligare några dagar då jag bara behöver tänka på mig själv. Men efter ett tag blir man liksom trött på det också och vill bara ha bebisgos och träffa den här personen som levt i min mage i 9 månader.
 
 
 
 

Vårskor

Våren har ju verkligen kommit med besked nu senaste veckan och det innebär uppfräschning av vårgarderoben. Förra året köpte jag faktiskt inga vårskor eftersom jag hade sedan tidigare, men i år så riktigt ekar det tomt. Ett par sneakers behöver inhandlas, men det är sannerligen inte lätt att hitta något både snyggt, tidlöst och prisvärt.
 
De här tre hade jag kunnat tänka mig. Visst, vitt är inte så himla praktiskt, men det är ju så snyggt!
 
 
 
 
Du hittar alla hos Zalando.

Glad påsk

Då var påskhelgen här och i vårt hem går den i väntans och lugnets tecken. Jag känner mig så mycket bättre idag. Den här influensan har gett med sig. Kvar är "bara" lite hosta och snuvighet. Hostan hade gärna fått ge med sig nu, eftersom den retar en del så fort jag skrattar eller blir irriterad. Med andra ord är jag lite tystare än vanligt och lite mer neutral i humöret jämfört med normalt. Mr K är nog i himmelriket! Nej, skämt åsido.
 
Vad händer idag då? Jag ska baka laktosfria bullar så att min far och syster kan komma på besök när knodden anlänt. Förutom det blir det vila.
 
Vad gjorde vi då för två år sedan?
 
 
Jag cykeltränade för fullt inför Halvvättern. I snitt cyklade jag drygt 10 mil/vecka och var så trött på att cykla efter loppet att jag inte rörde Lexan på nästan ett år. Skandal jag vet. Men nu är suget tillbaka utan dess like!
 
 
På påskafton hade vi gäster och bjöd på den här underbart goda räkcoctailen till förrätt. Mums! Den får jag nog göra någon mer gång snart!
 
Jag hade även blivit moster någon månad innan, vilket var så stort! Nu ska snart vi bli föräldrar och det kommer så klart kännas ännu större. Systerdottern har lovat att komma upp och sjunga små grodorna så att jag kan hoppa runt huset och sätta igång förlossningen. Eller så får vi ta det över telefon istället.
 
Hoppas ni får en härlig långfredag!