Besök i Kina och massa godis

Nu har vi precis testat en ny kinarestuarang här i Borås, eller ny och ny, ny för oss. Den var betydligt bättre än den vi har ätit på innan. Det är skönt när man hittar nya ställen som är bra! Framförallt när man är hungrig som satan! Tänk att komma hem, hungrig så du håller på att svimma, öppnar hämtmaten, lägger upp den på en tallrik, börjar äta och den är frukstansvärt osmaklig! Usch! Det har inte hänt mig än i a f, tur är ju det!  

Strax blir det Idol och godis i soffan. Riktigt gött ska det bli!Vem tror ni får åka hem ikväll? Jag är osäker faktiskt. Har ingen aning. De som åkt ut hittills har varit ganska väntat men nu är alla så jämna. Tiden får helt enkelt utvisa det!

Hoppas ni har en härlig fredagskväll i mörkret! Gud vad tidigt det blir mörkt nu förresten. När jag körde till Borås efter jobbet var det redan kolsvart (i princip).

Take Care!


Finally Friday!

Jag har skrivit det innan men jag måste bara få göra det igen. Äntligen är det fredag! Som jag längtat!

Den här veckan har jag längtat extra mkt på grund av att det inte är jättmkt att göra på jobbet. Dagarna blir liksom tristare då och man bara längtar till man får komma hem och göra vad man vill. Idag är inget undantag, jag ska snart sätta igång med att skriva ut fakturakopior, ett evighetsarbete som måste göras. Men det är som med arkiveringen, bättre att han något att göra än inget alls!

Efter jobbet idag drar jag till min älskling. Vi ska beställa mat och bara slappa! Underbart! Imorgon blir det lugnt på förmiddagen och sedan Alingsås med Kristians föräldrar. De har något som heter Lights in Alingsås. De har gjort konstverk med hjälp av ljus och har de tända hela oktober. Därför är det dags att passa på den här helgen eftersom det är sista.

Igår köpte jag mina första julklappar. Klockrena är dem! Längtar till julafton då personerna i fråga får se vad de får!

Nähä, snart dags för lunch är, idag blir det Hotell Nissastigen i Gislaved.

Take Care!Bagaren Marie

De flesta som känner mig vet att jag inte är särskilt duktig på att baka. Det blir liksom aldrig bra. Det enda jag kan är muffins, jag är expert på kladdmuffins med varierande fyllning. Men jag har gett mig den på att bli bättre! Hur roligt är det att bjuda på middag om efterrätten blir total pannkaka och förstör allt ihop! Det vill man ju inte, eller hur? Sedan vill jag bli en sån kvinna (det låter vuxet!!!) som bjuder över grannarna/familjen/vännerna på en spontan fika och bjuder på hembakat, inte på några köpta gifflar från pågen på Ica.

I helgen gjorde syrran en Toscakaka till mammas födelsedagsfika och jag fick lite inspiration. Ikväll har jag därför gjort en. Jag ska inte ropa hej ännu då jag inte har smakat den än, men gud vad snygg den blev! Tycker ni inte!?Nu ska jag vika tvätt och kolla på det senaste avsnittet av The City!

Take Care!