Retro vs. flirty

 

Först och främst måste jag bara få påpeka att alla kändisar posar likadant. Det måste bero på att de framhäver sin midja och längden på sina ben på bästa sätt. Jag antar att alla har gått samma skola! Här blev det verkligen tydligt!

Audrina Partridge visar upp en härlig retrolook som vi inte brukar se så ofta på henne. Oftas är det slitna jeans, höga klackar, en enkel top och pilorbrillor. Härligt att se henne mer feminin.

Jessica Alba är ju alltid stilsäker. Klänningen här är ju bara gudomligt söt. Snyggt när hon valt ett par lite mer klumpiga skor till för att göra stilen lite mer tuff.

Bilder: People.com

Välkommen hem

Ikväll har vi varit och hämtat nycklarna till lägenheten. Gud så skön känsla! Dagen har spenderats i Gislaved för att packa ihop alla mina saker och det blev en del kartonger kan jag säga. Vid halv två var jag klar och gav mig då ut på en promenix/joggingrunda på 8 km. Vilket underbart väder det varit idag! Jag ville inte gå in! Innan jag åkte upp till lägenheten i Borås stannade jag till på Knalleland för att inhandla lite material inför plugget som börjar nästa vecka. Jag hittade också ett par skitcoola höstskor på Skopunkten, lite rockiga sådär.

Just nu står Mr K och syster i köket och fixar matlådor till imorgon, Korv stroganoff med ris blir det. Det är nästan så att jag längtar till imorgon när jag får äta det!

Nähä, nu blir det nog något litet i magen ändå tror jag. Jag ska upp och gå morgonpromenad imorgon (börjar inte fören tio) och då kan jag ju inte vara allt för hungrig, eller hur?

Ha det gott!