At the gym

Träningen just nu har inget specifikt mål. Jag försöker få ihop 5 pass per vecka, men blir det inte det så deppar jag inte över det. Det finns liksom en massa annat att göra, som att klippa gräset till exempel. Men med vår gräsklippare blir det som ett träningspass. :) bra kombination! 

Idag blev det intervaller i 30 min + uppvärmning och nedjogg. Efter det 10 min stakmaskin. Det har blivit min nya grej, stakningen alltså. Ryggen, magen, armarna och axlarna blir starkare för varje gång. Stort plus! Testa det någon gång om ni har det på ert gym! 

Svettigt värre idag! Men så gött efteråt! 

Fullt ös!

Idag var det första dagen med en massa lektioner. Igår hade jag en lektion (första lektionen på läsåret) så det kändes som en mjukstart. Skönt! Idag har det varit fyra stycken. I år har jag bytt arbetslag och börjat undervisa på spetsutbildningen med riksintag, vilket känns otroligt kul! Det är mer att göra, men eleverna verkar otroligt duktiga och härliga så det väger helt klart upp det. I år har jag bara två lektioner på fredagar och slutar strax efter två, vilket känns fantastiskt! I två år har jag slutat sent på fredagar. Helgen kommer kännas så mycket längre nu! Tänk vad bara några timmar kan göra! 
 
Att köra till jobbet (nu bor vi 2,5 mil utanför) känns faktiskt inte så himla jobbigt. När jag kommer hem känner jag sånt lugn och slappnar verkligen av. Så skönt! Oftast tränar jag direkt efter jobbet också och då är det bara lite småfix, kvällsmat och slapp som gäller när jag väl är hemma. 
 
Ni undrar säkert hur huset ser ut invändigt och det kommer komma. Vi ska snart börja göra om första rummet och då blir det en massa före- och efterbilder. :) Jag längtar så mycket! På lördag blir det tapetjakt för fulla mugga! 
 
 
 

Sweet Sunday

Hela helgen har jag varit själv här på Ekberga. Ja, det heter vår fastighet så fint. Det låter allt lite lyxigt tycker jag. Jag slog upp mina ögon runt klockan åtta och låg kvar och drog mig en halvtimme innan jag gick upp. Sedan dess har jag hunnit med två timmars jobb, städning, lunch, röj i källaren och en god fika. Nu blir det strax träning. Tanken var en joggingrunda/PW, men det regnar helt hysteriskt här och det verkar inte som att det vill ge med sig. Inomhusträning it is! Det får nog bli ett zumbapass i min ensamhet, men det är inte fy skam det heller. Jag har en dvd jag brukar köra som är helt ok. Passet är på en timme ungefär. 
 
 
Bjuder på en bild på den vackra blomsterbuketten som vi fick budat från min familj när vi förlovat oss. Så vacker. Tvärr höll den bara en dryg vecka, men bilderna finns ju kvar för alltid. 
 
Hoppas ni haft en bra helg och en härlig söndag!
 
Kram