Sunday

Idag känner jag mig något lite bättre, men fortfarande inte fullt frisk. Det där jäkla huvudet vill inte vara med riktigt och inte min näsa heller för den delen. Dagens aktivitet har varit frukost, filmtittande, lunch, klänningsletande och nu middag hos Mr K´s moster som bor ett stenkast från oss. Ja, detta är otroligt mycket med tanke på att jag inte gjort någonting alls de senaste två dagarna. Jag hoppas bara inte att jag är sämre imorgon, men lite mat och prat kan ju inte vara dåligt för hälsan, eller hur?

Och nej, jag har fortfarande inte hittat någon klänning. Några affärer här i Borås återstår, sedan vet jag inte vad jag ska göra. Jag får väl dra en svart plastsäck över mig och ett snygg skärp i midjan. jag vet inte...

Hoppas ni haft en skön söndag!

Kram ♥

KycklingsalladIgår kväll gjorde vi kycklingssallad till kvällsmat och det blev riktigt smaskigt. Vi tog sallad, melon, gul paprika, tomat, gurka, feta ost och grillad kyckling. Till det blev det vitlöksbröd och en vinegrettdressing. Nyttigt och gott (förutom vitlöksbrödet då) en fredagskväll!